Site Haritası

Bölüm Öğrenim Amaçları Ve Bölüm Öğrenim...14/04/2025 15:16:37
Sınıf Danışmanlıkları14/04/2025 13:57:22
2024-2025 Eğitim-Öğretim Yili Bahar Dönemi Vize...09/04/2025 14:21:52
Turizm Haftası Etkinlikleri Kayıt Duyurusu08/04/2025 14:06:02
Turizm Haftası Kapsamında Oryantiring Etkinliği...08/04/2025 14:05:19
Klü 14. Kariyer Günleri Programi Yayinlandi26/03/2025 14:11:22
2024-2025 Akademik Yili Bahar Dönemi Vize Mazeret Sinavi...25/03/2025 14:07:55
2024-2025 Eğitim - Öğretim Yili Bahar Dönemi Vize...12/03/2025 14:39:01
2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Dönemi Staj...03/03/2025 14:16:58
2025 Trakya Kariyer Fuarına Katıldık20/02/2025 15:02:45
Hayal Gücü Ve Girişimcilik Etkinliği13/02/2025 14:19:23
2024-2025 Güz Yariyili Ek Sinav Başvurulari31/01/2025 14:25:20
2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ders...28/01/2025 14:29:45
2024-2025 Güz Dönemi Tek Ders Sinav Başvurulari22/01/2025 14:31:03
2025 Trakya Kariyer Fuarı Ön Katılım Formu20/01/2025 14:32:16
2024-2025 Eğitim - Öğretim Yili Bahar Dönemi Ders...17/01/2025 14:38:40
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü...16/01/2025 11:09:52
Başsağliği Mesaji10/01/2025 14:36:40
2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi...08/01/2025 14:38:25
Sushi Yapim Atölyesi Düzenlendi31/12/2024 14:56:51
21. Uluslararasi Gastronomi Festivali’Nde...24/12/2024 10:47:54
Pirge Profesyonel Biçak Eğitimi Gerçekleştirildi23/12/2024 10:40:16
Pirge Profesyonel Biçak Eğitimi Gerçekleştirilecek13/12/2024 13:17:12
Geleneksel Türk Mutfak Kültürü Söyleşisi Ve...12/12/2024 13:48:22
Geleneksel Türk Mutfak Kültürü Söyleşisi Ve ...10/12/2024 13:18:38
Modern Akdeniz Mutfaği Atölyesi Gerçekleştirildi27/11/2024 14:53:56
Kirklareli Yöresel Lezzetler Söyleşisi Ve Atölyesi...25/11/2024 10:32:47
Geleneksel Türk Mutfaği Atölyesi Düzenlendi21/11/2024 13:57:55
Gastronomide Geleceği Şekillendirmek: Öğrenciler...21/11/2024 10:33:37
Artizan Çikolata Atölyesi Düzenlendi21/11/2024 10:33:05
Mise En Place Etkinliği Gerçekleştirilecek18/11/2024 11:07:56
Gastromasa International Gastronomy Conference &...14/11/2024 14:51:04
Eğitim Plani08/11/2024 11:01:22
İstihdam Garantili Aşçilik Eğitimi Sertifika...01/08/2024 16:18:14
Uluslararasi Mutfak Eğitimi Düzenlendi08/07/2024 16:17:11
Gastronomi Araştirma Ve Uygulama Mutfaği'nin Açiliş...18/11/2023 16:09:08
2024 - 2025 Öğretim Yili Güz Dönemi Ders Programi20/09/2023 15:59:37
Alman Pastasi Atölyesi Etkinliği Düzenlendi07/06/2023 16:08:05
Cupcake Atölyesi Etkinliği Düzenlendi22/05/2023 16:06:18
“Damak Çatlatan Kurabiyeler" Adli Atölye Etkinliği...05/04/2023 16:05:20
Özel Eğitim Uygulama Meslek Okulu Öğrencilerine...03/01/2023 21:16:13
Öğrencilerimiz İstanbul Mutfak Günlerine Katıldı27/12/2022 21:21:55
Misyon Ve Vizyon15/02/2022 11:14:03
İstihdam Olanakları15/02/2022 00:28:55
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi