17/11/2025 13:49:22 - 27/11/2025 13:49:22 - 15 Okunma

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile Gastronomi Kulübü tarafından 17 Kasım Pazartesi günü Prof. Dr. Mustafa Aykaç Konferans Salonunda “Gıda Mevzuatı: Hukuki Sorumluluklar ve Tüketici Hakları” konulu bir seminer düzenlendi. Seminere Av. Sude KAVAK konuşmacı olarak katılım sağlarken, programın moderatörlüğünü Öğr. Gör. Hikmet Can ÇETİN gerçekleştirdi. Etkinlik boyunca Türk Gıda Kodeksi, denetim mekanizmaları, işletmeci ve çalışan sorumlulukları ile tüketici hakları üzerine çeşitli değerlendirmelerde bulunuldu.

KLU Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Facebook Twitter Google Plus
Gıda Mevzuatı Hukuki Sorumluluklar ve Tüketici Hakları Semineri
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi