21/11/2024 10:39:22 - 21/11/2024 11:05:31 - 13 Okunma

Mise en Place Etkinlikleri 19 Kasım 2024 Salı günü Turizm Fakültesi Konferans Salonu'ndan gerçekleştirilen "Gastronomide Geleceği Şekillendirmek: Öğrenciler ve Sektör Aynı Masada" konulu söyleşi ile başladı.

Arş. Gör. M. Ensar ÖZDENİZER'in açılış konuşması ile başlayan etkinlikte Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Cevdet ALTUNEL'de konuşma gerçekleştirdi. 

Gazeteci ve CucinaNo75 Gastronomik Deneyim Platformu Kurucusu Esra DÜZDAĞ ATEŞ, Mahir Lokantası Kurucu Şefi Mahir NAZLICAN, Radisson BluResort & Spa Çeşme Hotel Yönetici Pastane Şefi Murat TÜTÜNCÜ, Dessera Restoran Yiyecek-İçecek Müdürü Kemal İMECİ ve Catering Sahibi, Şef ve Danışman Yaşar METE'nin katılımları ile gerçekleştirilen söyleşide, sektörün gastronomi öğrencilerinden beklentileri ve farklı alanlarda çalışmak isteyen gastronomi öğrencilerinin dikkat etmesi gereken faktörler ele alındı. Söyleşi Arş. Gör. Ferda Yeliz ÇUBUK'un yönelttiği soruların ardından öğrencilerin sorduğu sorular ile sona erdi. Söyleşinin ardından Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Cevdet ALTUNEL, Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Emrullah Tören, Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KESİCİ, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Bilal Deveci ve Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğretim Üyesi Mehmet Han ERGÜVEN'in değerli katılımcılara teşekkür belgelerini takdim etmeleri ile sona erdi.

KLU Gastronomi ve Mutfak Sanatları GAUM Mise en Place

Facebook Twitter Google Plus
KLU

İçerik bulunamadı.

Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi