27/10/2025 14:07:55 - 27/11/2025 14:07:55 - 18 Okunma

23 Ekim Perşembe günü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine yönelik olarak Kırklareli İtfaiyesi tarafından “Temel Yangın Eğitimi” verildi.

Eğitim kapsamında öğrencilere yangın türleri, yangın söndürme tüplerinin tipleri, yangın sebepleri ve yangına müdahale yöntemleri hakkında teorik bilgiler aktarıldı. Ayrıca, yangın söndürme tüpü kullanımı ve yangına müdahale uygulamaları yapıldı. Eğitimin gerçekleştirilmesinde emeği geçen Kırklareli İtfaiyesi ekiplerine teşekkür ederiz.

KLU Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Facebook Twitter Google Plus
Temel Yangın Eğitim
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi