08/07/2024 16:17:11 - 25/10/2024 16:17:11 - 21 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Turizm Fakültesi işbirliği ile 5-7 Temmuz 2024 tarihleri arasında "Uluslararası Mutfak Eğitimi" düzenlendi. "Fit Salatalar", "Risotto" ve "El Yapımı Makarna" atölyelerinden oluşan eğitimler Öğr. Gör. Raşit BAKAN, Öğr. Gör. Hikmet Can ÇETİN ve Arş. Gör. Ferda Yeliz ÇUBUK'un eğitmenliğinde gerçekleştirildi. Katılımcılarımız ile "Fit Salatalar" atölyesinde;

Antalya Piyazı, Ekşili Yeşil Mercimek Salatası, Acı Tatlı Börülce Salatası ve Fit Hurma Topları;

"Risotto" atölyesinde;

Safranlı Risotto, Pesto Soslu Risotto ve Arancini;

"El Yapımı Makarna" atölyesinde;

Fettucine Arabiatta, Soya Soslu Japon Eriştesi ve Sinop Mantısı reçeteleri yapıldı.

KLU SOGEP Trakya Kalkınma Ajansı GAUM

Facebook Twitter Google Plus
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi