Gruba ait tüm içerikleri aşağıdaki listeden görebilirsiniz.

Şub
20
2025 Trakya Kariyer Fuarına Katıldık
Turizm Fakültesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları     34 Okunma
17 Şubat 2025 Pazartesi günü, öğrencilerimizle birlikte Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi desteğiyle, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Trakya Kariyer Fuarı 2025...
Ara
31
Sushı Yapım Atölyesi Düzenlendi
Turizm Fakültesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları     51 Okunma
26 Aralık 2024 tarihinde, Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğr. Gör. Raşit BAKAN’ın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Soğuk Mutfak dersi kapsamında, mezun öğrencimiz Gaye ALTUNTAŞ...
Ara
24
21. Uluslararası Gastronomi Festivali’nde Bölümümüzden Çifte Madalya Başarısı
Turizm Fakültesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları     76 Okunma
18-22 Aralık 2024 tarihleri arasında İstanbul Şile Kültür Merkezi’nde düzenlenen 21. Uluslararası Gastronomi Festivali Yarışması’nda, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerimizden Hüseyin...
Ara
23
Pirge Profesyonel Bıçak Eğitimi Gerçekleştirildi
Turizm Fakültesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları     82 Okunma
20 Aralık 2024 Cuma günü Pirge Akademi Kurumsal Eğitim Uzmanı Fırat ERBİL tarafından "Profesyonel Bıçak Eğitimi" gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin katılımları ile Turizm Fakültesi Konferans...
Ara
12
Geleneksel Türk Mutfak Kültürü Söyleşisi ve Atölyesi Gerçekleştirildi
Turizm Fakültesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları     77 Okunma
11 Aralık 2024 Çarşamba günü mutfağımızda Pınar Kısık Ateş'in katkıları ile Şef Fehmi SAMANCI ile beraber "Geleneksel Türk Mutfak Kültürü Söyleşisi ve Atölyesi"...
Kas
27
Modern Akdeniz Mutfağı Atölyesi Gerçekleştirildi
Turizm Fakültesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları     27 Okunma
27 Kasım 2024 tarihinde, Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğr. Gör. Hikmet Can Çetin’in koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Temel Mutfak Teknikleri II dersi kapsamında, mezun öğrencimiz...
Kas
25
Kırklareli Yöresel Lezzetler Söyleşisi ve Atölyesi Gerçekleştirildi
Turizm Fakültesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları     100 Okunma
Mise en Place Etkinlikleri kapsamında 20 Kasım 2024 Çarşamba günü "Kırklareli Yöresel Lezzetler Söyleşisi ve Atölyesi" gerçekleştirildi. Gastronometro Yönetici Eğitmen Şefi Murat İlke ÖZİPEK'in...
Kas
21
Artizan Çikolata Atölyesi Düzenlendi
Turizm Fakültesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları     90 Okunma
Mise en Place Etkinlikleri kapsamında 20 Kasım 2024 Çarşamba günü "Artizan Çikolata Atölyesi" gerçekleştirildi. Radisson BluResort & Spa Çeşme Hotel Yönetici Pastane Şefi Murat TÜTÜNCÜ tarafından...
Kas
21
Geleneksel Türk Mutfağı Atölyesi Düzenlendi
Turizm Fakültesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları     87 Okunma
Mise en Place Etkinlikleri kapsamında 19 Kasım 2024 Salı günü "Geleneksel Türk Mutfağı Atölyesi" gerçekleştirildi. Mahir Lokantası Kurucu Şefi Mahir NAZLICAN tarafından gerçekleştirilen atölyede...
Kas
21
Gastronomide Geleceği Şekillendirmek: Öğrenciler ve Sektör Aynı Masada Konulu Söyleşi Düzenlendi
Turizm Fakültesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları     123 Okunma
Mise en Place Etkinlikleri 19 Kasım 2024 Salı günü Turizm Fakültesi Konferans Salonu'ndan gerçekleştirilen "Gastronomide Geleceği Şekillendirmek: Öğrenciler ve Sektör Aynı Masada" konulu söyleşi ile...
Kas
14
Gastromasa Internatıonal Gastronomy Conference & Exhıbıtıon'a Teknik Gezi Gerçekleştirildi
Turizm Fakültesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları     28 Okunma
13.11.2024 tarihinde Bölümümüz Öğr. Gör. Hikmet Can ÇETİN tarafından yürütülen "Temel Mutfak Teknikleri-II" dersi kapsamında IX. Gastromasa International Gastronomy Conference & Exhibition'a teknik gezi...
Ağu
01
İstihdam Garantili Aşçılık Eğitimi Sertifika Töreni Düzenlendi
Turizm Fakültesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları     79 Okunma
“Trakya Bölgesi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı Projesi” kapsamında gerçekleştirilen “İstihdam Garantili Aşçılık Eğitimi” alan kursiyerler 31 Temmuz 2024 Çarşamba günü...
Tem
08
Uluslararası Mutfak Eğitimi Düzenlendi
Turizm Fakültesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları     78 Okunma
Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Turizm Fakültesi işbirliği ile 5-7 Temmuz 2024 tarihleri arasında "Uluslararası Mutfak Eğitimi" düzenlendi. "Fit Salatalar", "Risotto" ve "El Yapımı Makarna"...
Kas
18
Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı'nın Açılış Töreni Gerçekleştirildi
Turizm Fakültesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları     91 Okunma
Kırklareli Üniversitesi Trakya Bölgesi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı’nın açılış töreni, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mehmet Fatih KACIR’ın teşrifleriyle 18 Kasım 2023 Cumartesi günü...
Haz
07
Alman Pastası Atölyesi Etkinliği Düzenlendi
Turizm Fakültesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları     72 Okunma
Kırklareli Bilal Yapıcı Özel Eğitim Meslek Okulunda eğitim gören özel gereksinimli öğrenciler, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından organize edilen “Alman Pastası” başlıklı atölye...
May
22
Cupcake Atölyesi Etkinliği Düzenlendi
Turizm Fakültesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları     71 Okunma
Kırklareli Şemsettin Sami Öğrenci Yurdunda konaklayan depremzede çocuklar, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından organize edilen “Cupcake Atölyesi” başlıklı atölye etkinliğinde uygulamalı...
Nis
05
“Damak Çatlatan Kurabiyeler" Adlı Atölye Etkinliği Düzenlendi
Turizm Fakültesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları     72 Okunma
Kırklareli Bilal Yapıcı Özel Eğitim Meslek Okulunda eğitim gören özel gereksinimli  öğrenciler, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından organize edilen “Damak Çatlatan Kurabiyeler” başlıklı...
Oca
03
Özel Eğitim Uygulama Meslek Okulu Öğrencilerine Uygulamalı Kurabiye Eğitimi Verildi
Turizm Fakültesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları     972 Okunma
Bölümümüz tarafından düzenlenen etkinlikte, Lüleburgaz Şehit Rüstem Resul Perçin Özel Eğitim Uygulama Meslek Okulu öğrencilerine uygulamalı olarak kurabiye eğitimi verildi. Kırklareli Halk Eğitim...
Ara
27
Öğrencilerimiz İstanbul Mutfak Günlerine Katıldı
Turizm Fakültesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları     684 Okunma
Bölümümüz öğrencileri Dr. Öğr. Üyesi Bahar BAYINDIR eşliğinde Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu ve Tuzla Belediyesi iş birliği ile bu yıl 19’uncusu düzenlenen Uluslararası İstanbul Mutfak Günlerine...
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi