| 2025 Trakya Kariyer Fuarına Katıldık Turizm Fakültesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları 34 Okunma 17 Şubat 2025 Pazartesi günü, öğrencilerimizle birlikte Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi desteğiyle, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Trakya Kariyer Fuarı 2025... | ||
| Sushı Yapım Atölyesi Düzenlendi Turizm Fakültesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları 51 Okunma 26 Aralık 2024 tarihinde, Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğr. Gör. Raşit BAKAN’ın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Soğuk Mutfak dersi kapsamında, mezun öğrencimiz Gaye ALTUNTAŞ... | ||
| 21. Uluslararası Gastronomi Festivali’nde Bölümümüzden Çifte Madalya Başarısı Turizm Fakültesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları 76 Okunma 18-22 Aralık 2024 tarihleri arasında İstanbul Şile Kültür Merkezi’nde düzenlenen 21. Uluslararası Gastronomi Festivali Yarışması’nda, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerimizden Hüseyin... | ||
| Pirge Profesyonel Bıçak Eğitimi Gerçekleştirildi Turizm Fakültesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları 82 Okunma 20 Aralık 2024 Cuma günü Pirge Akademi Kurumsal Eğitim Uzmanı Fırat ERBİL tarafından "Profesyonel Bıçak Eğitimi" gerçekleştirildi.
Öğrencilerimizin katılımları ile Turizm Fakültesi Konferans... | ||
| Geleneksel Türk Mutfak Kültürü Söyleşisi ve Atölyesi Gerçekleştirildi Turizm Fakültesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları 77 Okunma 11 Aralık 2024 Çarşamba günü mutfağımızda Pınar Kısık Ateş'in katkıları ile Şef Fehmi SAMANCI ile beraber "Geleneksel Türk Mutfak Kültürü Söyleşisi ve Atölyesi"... | ||
| Modern Akdeniz Mutfağı Atölyesi Gerçekleştirildi Turizm Fakültesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları 27 Okunma 27 Kasım 2024 tarihinde, Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğr. Gör. Hikmet Can Çetin’in koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Temel Mutfak Teknikleri II dersi kapsamında, mezun öğrencimiz... | ||
| Kırklareli Yöresel Lezzetler Söyleşisi ve Atölyesi Gerçekleştirildi Turizm Fakültesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları 100 Okunma Mise en Place Etkinlikleri kapsamında 20 Kasım 2024 Çarşamba günü "Kırklareli Yöresel Lezzetler Söyleşisi ve Atölyesi" gerçekleştirildi.
Gastronometro Yönetici Eğitmen Şefi Murat İlke ÖZİPEK'in... | ||
| Artizan Çikolata Atölyesi Düzenlendi Turizm Fakültesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları 90 Okunma Mise en Place Etkinlikleri kapsamında 20 Kasım 2024 Çarşamba günü "Artizan Çikolata Atölyesi" gerçekleştirildi.
Radisson BluResort & Spa Çeşme Hotel Yönetici Pastane Şefi Murat TÜTÜNCÜ tarafından... | ||
| Geleneksel Türk Mutfağı Atölyesi Düzenlendi Turizm Fakültesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları 87 Okunma Mise en Place Etkinlikleri kapsamında 19 Kasım 2024 Salı günü "Geleneksel Türk Mutfağı Atölyesi" gerçekleştirildi.
Mahir Lokantası Kurucu Şefi Mahir NAZLICAN tarafından gerçekleştirilen atölyede... | ||
| Gastronomide Geleceği Şekillendirmek: Öğrenciler ve Sektör Aynı Masada Konulu Söyleşi Düzenlendi Turizm Fakültesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları 123 Okunma Mise en Place Etkinlikleri 19 Kasım 2024 Salı günü Turizm Fakültesi Konferans Salonu'ndan gerçekleştirilen "Gastronomide Geleceği Şekillendirmek: Öğrenciler ve Sektör Aynı Masada" konulu söyleşi ile... | ||
| Gastromasa Internatıonal Gastronomy Conference & Exhıbıtıon'a Teknik Gezi Gerçekleştirildi Turizm Fakültesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları 28 Okunma 13.11.2024 tarihinde Bölümümüz Öğr. Gör. Hikmet Can ÇETİN tarafından yürütülen "Temel Mutfak Teknikleri-II" dersi kapsamında IX. Gastromasa International Gastronomy Conference & Exhibition'a teknik gezi... | ||
| İstihdam Garantili Aşçılık Eğitimi Sertifika Töreni Düzenlendi Turizm Fakültesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları 79 Okunma “Trakya Bölgesi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı Projesi” kapsamında gerçekleştirilen “İstihdam Garantili Aşçılık Eğitimi” alan kursiyerler 31 Temmuz 2024 Çarşamba günü... | ||
| Uluslararası Mutfak Eğitimi Düzenlendi Turizm Fakültesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları 78 Okunma Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Turizm Fakültesi işbirliği ile 5-7 Temmuz 2024 tarihleri arasında "Uluslararası Mutfak Eğitimi" düzenlendi. "Fit Salatalar", "Risotto" ve "El Yapımı Makarna"... | ||
| Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı'nın Açılış Töreni Gerçekleştirildi Turizm Fakültesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları 91 Okunma Kırklareli Üniversitesi Trakya Bölgesi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı’nın açılış töreni, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mehmet Fatih KACIR’ın teşrifleriyle 18 Kasım 2023 Cumartesi günü... | ||
| Alman Pastası Atölyesi Etkinliği Düzenlendi Turizm Fakültesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları 72 Okunma Kırklareli Bilal Yapıcı Özel Eğitim Meslek Okulunda eğitim gören özel gereksinimli öğrenciler, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından organize edilen “Alman Pastası” başlıklı atölye... | ||
| Cupcake Atölyesi Etkinliği Düzenlendi Turizm Fakültesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları 71 Okunma Kırklareli Şemsettin Sami Öğrenci Yurdunda konaklayan depremzede çocuklar, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından organize edilen “Cupcake Atölyesi” başlıklı atölye etkinliğinde uygulamalı... | ||
| “Damak Çatlatan Kurabiyeler" Adlı Atölye Etkinliği Düzenlendi Turizm Fakültesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları 72 Okunma Kırklareli Bilal Yapıcı Özel Eğitim Meslek Okulunda eğitim gören özel gereksinimli öğrenciler, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından organize edilen “Damak Çatlatan Kurabiyeler” başlıklı... | ||
| Özel Eğitim Uygulama Meslek Okulu Öğrencilerine Uygulamalı Kurabiye Eğitimi Verildi Turizm Fakültesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları 972 Okunma Bölümümüz tarafından düzenlenen etkinlikte, Lüleburgaz Şehit Rüstem Resul Perçin Özel Eğitim Uygulama Meslek Okulu öğrencilerine uygulamalı olarak kurabiye eğitimi verildi.
Kırklareli Halk Eğitim... | ||
| Öğrencilerimiz İstanbul Mutfak Günlerine Katıldı Turizm Fakültesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları 684 Okunma Bölümümüz öğrencileri Dr. Öğr. Üyesi Bahar BAYINDIR eşliğinde Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu ve Tuzla Belediyesi iş birliği ile bu yıl 19’uncusu düzenlenen Uluslararası İstanbul Mutfak Günlerine... |