GELENEKSEL TÜRK MUTFAĞI ATÖLYESİ DÜZENLENDİ 4 Okunma Mise en Place Etkinlikleri kapsamında 19 Kasım 2024 Salı günü "Geleneksel Türk Mutfağı Atölyesi"... | 21/11/2024 |
GASTRONOMİDE GELECEĞİ ŞEKİLLENDİRMEK: ÖĞRENCİLER VE SEKTÖR AYNI MASADA KONULU SÖYLEŞİ... 12 Okunma Mise en Place Etkinlikleri 19 Kasım 2024 Salı günü Turizm Fakültesi Konferans Salonu'ndan gerçekleştirilen... | 21/11/2024 |
İSTİHDAM GARANTİLİ AŞÇILIK EĞİTİMİ SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLENDİ 14 Okunma “Trakya Bölgesi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı Projesi” kapsamında gerçekleştirilen... | 01/08/2024 |
ULUSLARARASI MUTFAK EĞİTİMİ DÜZENLENDİ 21 Okunma Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Turizm Fakültesi işbirliği ile 5-7 Temmuz 2024 tarihleri... | 08/07/2024 |
GASTRONOMİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MUTFAĞI'NIN AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ 16 Okunma Kırklareli Üniversitesi Trakya Bölgesi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı’nın açılış... | 18/11/2023 |
ALMAN PASTASI ATÖLYESİ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ 16 Okunma Kırklareli Bilal Yapıcı Özel Eğitim Meslek Okulunda eğitim gören özel gereksinimli öğrenciler,... | 07/06/2023 |
CUPCAKE ATÖLYESİ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ 14 Okunma Kırklareli Şemsettin Sami Öğrenci Yurdunda konaklayan depremzede çocuklar, Gastronomi ve Mutfak Sanatları... | 22/05/2023 |
“DAMAK ÇATLATAN KURABİYELER" ADLI ATÖLYE ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ 13 Okunma Kırklareli Bilal Yapıcı Özel Eğitim Meslek Okulunda eğitim gören özel gereksinimli öğrenciler,... | 05/04/2023 |
ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MESLEK OKULU ÖĞRENCİLERİNE UYGULAMALI KURABİYE EĞİTİMİ VERİLDİ 783 Okunma Bölümümüz tarafından düzenlenen etkinlikte, Lüleburgaz Şehit Rüstem Resul Perçin Özel Eğitim... | 03/01/2023 |
ÖĞRENCİLERİMİZ İSTANBUL MUTFAK GÜNLERİNE KATILDI 623 Okunma Bölümümüz öğrencileri Dr. Öğr. Üyesi Bahar BAYINDIR eşliğinde Türkiye Aşçılar ve Şefler... | 27/12/2022 |